söndag 11 januari 2015

Tillbaka igen

Märkligt att precis som jag hade funderat på att blogga igen hörde en man av sig och undrade om han kunde få ta över namnet Trettiotusen dagar. Jag har ju inte skrivit här på fyra år, så det är klart att han tyckte att det kunde användas på ett bättre sätt.
Men jag lämnar inte bort namnet, jag kommer att skriva här ibland när andan faller på.

Trettiotusen dagar syftar ju på den genomsnittliga livslängden för en kvinna i Sverige. Sedan sist har det alltså gått cirka 1400 dagar.

2 kommentarer:

my work sa...

dr group same as super male vitality and "super cuck beta male vitality" and super male vitality sperm count new vitality ageless male complaints prime male vitality complex compare male vitality alex jones meme lee ann mcadoo male vitality male vitality drinking drops site:reddit.com/r/traaaaaaannnnnnnnnns super male vitality what is new vitality ageless male performance products similar to super male vitality super male vitality age alex jones male vitality pills what does supee male vitality do male vitality inforwar It’s just been around for a brief timeframe, yet it has amassed a considerable amount of consideration. Essentialness Rx makes cases of bettering erections, helping you to get more grounded, greater and last more. It cases to help stamina, sex drive and your general sexual certainty. Fundamentally, it cases to help support every one of the things that abandon you feeling unsatisfied about your sexual execution. Since Vitality Rx is such another item, we investigated it for you. In this way, we should investigate everything Vitality Rx brings to the table.
http://www.cureidea.com/vitality-male-enhancement/

Safa Sadat sa...

Hej Alla, jag heter Safa El Sadat, jag är gift i 20 år med min man och vi har två son, äldste en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket, men det kommer till en punkt när han deltar i affärer med en kvinna som är hennes medarbetare. Jag har aldrig föreställt mig det, men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, mina sena arbeten fick mig att tänka på frågan, även vid mitt 20-års bröllopsdag i mars håller jag mig borta från sex när vi lovar att göra det på bröllopet årsdag, 15 dagar före bröllopsdagen erkände han det ja, han hade sex med sin kollega.
Han tog med henne i min säng när jag var ute och arbetade, det betyder att mina känslor var helt värdefulla mot honom. Mitt mentala tillstånd är fullt av plågor, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan. Den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig att hitta en bra stavningskastare, först och främst trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen, men jag måste försöka tills jag kom över PROPHET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex-tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen och göra människor glada i deras förhållande och några andra historier om andlig sjukdom och mer.
Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom 7 dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara som ett mirakel för mig, är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och han är nu kär i mig som aldrig tidigare.
Har du behov av hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, fru, pojkvän, flickvän, vinnande av lotterier, växtbaserad botemedel mot sjukdom, hiv, sjukdomar, astma, artrit, fybroid, stroke eller någon form av sjukdom, andligt problem , Jobbsökande, tittare som läser mitt inlägg som behöver hjälp när det gäller några livsutmaningar borde kontakta PROPHET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde.

E-post: nosaugotemple@gmail.com
WhatsApp: +34631686040